Trädgårdsbröllop i Järna

sep 19, 2017

Det här var Linnéas och Sebastians trädgårdsbröllop i Järna, Ytterjärna. Sällan, men ibland känns det sådär magiskt, och det gjorde den här varma dagen i juli. När jag frågade hur de ville ha bilderna så sa Linnéa drömska. Något som fanns i bakhuvudet när jag fotade och som jag tog fram när jag redigerade bilderna. De ville också ha mycket grönska och värme, vilket det fanns mycket av denna dag. Jag älskade brudparets look, Linnéa med en vintagebrudklänning från Elsa Billgren och Sebastian i ledig trädgrådsbröllopsstil med fluga! En sån fin ceremoni i trädgården vid Vita Huset i Ytterjärna, där släkt och vänner samlats för att fira det unga brudparet. Vi smet iväg före vigseln och tog lite bilder nere vid växthuset och vattnet, och jag såg och kände redan då att det skulle bli bilder som var i min smak! Efter vigseln var det skål och gratulationer och efter det lite gruppbilder och lekar. Ett liveband spelade folkmusik och en danslärare lärde ut folkdans i ring, vilket var mycket uppskattat och såg väldigt roligt ut. Maten, som var vegetarisk och vegansk serverades som buffé och det hölls många väldigt fina tal under kvällen. Vi smet iväg för att ta lite bilder i kvällsljuset a la borta med vinden innan brudparet bytte om för att köra en liten dansuppvisning och det var dags för mig att åka hem. En väldigt lång dag kändes mindre lång eftersom jag hade så roligt och skrattade mycket. Tack Linnéa och Sebastian för att ni litade på mig helt fullt och för att ni var så sköna att hänga med.