Varför ska just jag fota ert bröllop?

Kul, avslappnat och minnesvärt. Så ska det vara på ett bröllop och en fotografering enligt mig. Självklart måste ni gilla mina bilder, men annars skulle ni nog inte läsa det här… Många av mina kunder säger att de kände sig så avslappnade och bekväma framför kameran, trots att de normalt inte gillar att bli fotograferade. Det är nog det jag är bäst på, att få folk att slappna av och det känns fint att få höra. Jag vill gärna att fotograferingen ska kännas som en upplevelse, inte som ett måste. Jag vill att ni minns den som en av de bästa stunderna på dagen och att ni kan återuppleva känslan ni hade när ni sen ser bilderna.

Det personliga Bröllopet

Bröllop nuförtiden går åt att bli mer personliga och mindre statiska och konservativa.

Bröllopet ska gärna spegla ditt och din partners vision om hur den ultimata festen och vigseln ska se ut.

Detta är vad jag försöker fånga på bild, oavsett om det är ett litet, stort, romantiskt, coolt, urbant eller vintageinspirerat bröllop.

Vintage – Jag är besatt av minnen!

Omedvetet, har jag nog alltid varit lite galen i minnen. För mig handlar fotografi om att stanna tid, åt reflektion av dåtid och att minnas. Antagligen är det inte så bra, att jag har svårt att leva i nuet. Men att titta på gamla bilder från tex bröllop och gamla grejer – vintage – har alltid varit ett intresse. Kanske har jag svårt att släppa taget om det förflutna, kanske är jag en bakåtsträvare, eller kanske drömmer jag för mycket om att resa i tiden.
Minnet är ju inte alltid det bästa, man kommer inte ihåg allt. Men jag har ett knep. Att fotografera!
Jag vill gärna hjälpa er att minnas. Att ni i framtiden ska kunna titta på bilder och minnas sånt som hände mellan bilderna, innan och efter.

Hur bokar ni mig?

Ni ringer mig! Eller mailar! Vilket som känns bäst. Jag behöver få reda på när ni gifter er och vart någonstans. Sen pratar vi om detaljer och hur ni lägger upp dagen. Jag jobbar i hela landet, men har jobbat mest och har närmst till Stockholm och Sörmland och Värmland. Ni får avgöra hur länge jag ska vara med på er dag, det finns färdiga paket med fast pris, eller så kan vi anpassa ett så det passar er. För mig är det viktigt med ett personligt möte i samband med bokning, gärna på plats för vigsel eller fest. Då kan vi prata, lära känna varann och reka lite platser inför fotograferingen på bröllopet.