Det är jag som är Heléne Grynfarb. Jag älskar MINNEN. Och NOSTALGI. Gamla saker, musik och fotboll. Böcker och spagetti och köttfärssås och GRÖNT. Att förlora sig i en bok är något jag gör varje dag. Att gå in i någon annans berättelse eller liv har alltid varit en avkoppling jag inte klarar mig utan. 

Jag har en liten son som heter Aron och en dotter som heter Nora. Nora betyder ljus. Jag älskar LJUS. Min tvillingsyster Natalie är min bästa vän. Utan henne känner jag mig vilse.

 

FAMILJ och vänner betyder mycket men jag skulle inte klara mig länge utan att  få jobba, läsa eller köra bil med Bruce på hög volym. Min värmländske sambo är en av mina bästa vänners bror. Vi träffades på hennes BRÖLLOP….

Jag är både en STADsmänniska och en SKOGsmänniska. Jag älskar FÄRG men är svag för svartvitt. 

Det känns ofta som en ära att få dokumentera någon annans framtida minnen, att få fram bilder som blir till en berättelse och som någon kommer att titta på även om flera decennier.

 

RING eller MAILA mig för att få till ett första MÖTE, jag träffar gärna folk på riktigt!  Har du FRÅGOR om hur det går till att bli fotograferad eller vad det KOSTAR med bröllop och porträtt?

Fyll i kontaktformuläret! Jag fotograferar i HELA LANDET (även utomlands) men mina hem finns i Stockholm, Nykvarn, Sörmland och Värmland.

//Heléne