Bröllop på södra Gotland – Hanna och Johan

dec 23, 2023

                  

 

Bröllop på Gotland Sudre i augusti

Ett storslaget men personligt bröllop i på södraste Gotland, med vigsel i Sudre kyrka och mottagning och fest vid Hoburgen och Majstre. Hanna kontaktade mig då vi tidigare jobbat ihop, och jag slås av att det ofta är bra att känna varandra lite vid bröllop, det blir avslappnat, brudparet kan lita på sin fotograf och jag vet vem jag har framför mig. Trots att det var många gäster, med grillkväll dagen före bröllopet och ett stort följe, kändes detta bröllop familjärt och med mycket värme. Det var perfekt väder, fint skirt ljus nere vid vattnet, lite vind och inte alltför varmt. Mina favoriter är mingelbilderna uppe på berget vid Hoburgen, det är sällan det är så fin vy över havet vid just minglet. God mat och trevligt bemötande vid Majstre, det blev en kväll med många tal och myckjet känlsor, innan dansen och festandet tog vid.