Bröllop i Hälsingland – Delsbo

sep 3, 2017

 

Bröllop i Hälsingland, Järvsö och Delsbo, mitt första av två norrlandsbröllop denna sommar. När någon i familjen gifter sig känns det alltid speciellt. Jag som får vara på många bröllop per år vet att det ofta känns mer när jag får äran att fota någon jag känner. Nu var det min svägerska Madelen som blev fru till sin Krister. Vigseln hölls utomhus i Delsbo, på gården där Krister växt upp, med sin pappa som vigselförrättare och pastor. Vädret var ostadigt men paret ville så gärna ha vigseln utomhus (vilket jag förstår, jag älskar utomhusbröllop) men just under ceremonin började det inte bara att regna, utan verkligen blåsa upp. Varken innan eller efter. Kul tyckte Madelen och Krister! Det blev en väldigt minnesvärd ceremoni, vilket man ofta eftersträvar. Både tårar och regn, och skratt såklart!

Middag och fest hölls på fina Järvsöbaden i Järvsö. Och vi hann med en hel del fina bilder emellan, jag och brudparet åkte en tur och stannade på några ställen. När mitt favoritljus uppenbarade sig, mörk himmel och skirt ljus, fick vi backa bilen lite för att komma rätt och jag visste redan då att jag tagit mina favoritbilder för det bröllopet! Dessa två gör sig bra på bild och mycket väl tillsammans, både till utseendet och som par. Jag är så glad att jag fick vara med under dagen, speciellt under fotograferingen då allt känns mer personligt och intimt. Att få en inblick i folks kärleksrelationer hör väl till yrket, men denna gång var jag mer rörd och glad åt att ni fått varann. Jag har ju en tvillingsyster men i min nya familj har jag fått två extrasystrar till mig och fastrar till mina barn!! Önskar er all lycka. ❤︎  //Heléne