Jane & Peter – Ett Skotskt Vintagebröllop på Ängby Slott

okt 27, 2013

bröllop_norra ängby_kilt_porträtt_53

bröllop_norra ängby_kilt_porträtt_54

bröllop_norra ängby_kilt_porträtt_55

bröllop_norra ängby_kilt_porträtt_56

bröllop_norra ängby_kilt_porträtt_57

bröllop_norra ängby_kilt_porträtt_58

bröllop_norra ängby_kilt_porträtt_59

bröllop_norra ängby_kilt_porträtt_60

bröllop_norra ängby_kilt_porträtt_61

bröllop_norra ängby_kilt_porträtt_62

bröllop_norra ängby_kilt_porträtt_63

bröllop_norra ängby_kilt_porträtt_64

bröllop_norra ängby_kilt_porträtt_65

Så här ligger det till. Jane brukade bo i samma hus som jag och min familj när vi var små. Det var ett väldigt stort hus men Jane hade en vän som bodde granne med oss så hon brukade se mig och min syster (händer ofta när man är tvilling att folk minns en). Eftersom vi inte är lika gamla gick vi inte i skolan ihop så jag kände henne inte alls. När Jane började leta efter en bröllopsfotograf så kände hon igen min syster från hennes bröllopsbilder som jag hade tagit. När vi sen träffades så mindes jag henne (jag har fotografiskt minne 🙂 och så är hon SÅ vacker!) Jane träffade Peter när de båda bodde i London. Peter och hans familj är från Skottland så han, hans pappa och bror hade alla på sig kilt och så även Peters söta brorsdotter! Tack för att du valde mig som bröllopsfotograf Jane, det var så kul att få fota er och träffa folk från förr.