Camilla & Viktor – Ett Lantligt Bröllop på Plevnagården i Malmköping

okt 27, 2013

Wedding-bröllop-portrait-porträtt-vigsel-malmköping-plevnagården_01

Wedding-bröllop-portrait-porträtt-vigsel-malmköping-plevnagården_02
Wedding-bröllop-portrait-porträtt-vigsel-malmköping-plevnagården_04

Wedding-bröllop-portrait-porträtt-vigsel-malmköping-plevnagården_05
Wedding-bröllop-portrait-porträtt-vigsel-malmköping-plevnagården_09

Wedding-bröllop-portrait-porträtt-vigsel-malmköping-plevnagården_07

Wedding-bröllop-portrait-porträtt-vigsel-malmköping-plevnagården_10
Wedding-bröllop-portrait-porträtt-vigsel-malmköping-plevnagården_12

Wedding-bröllop-portrait-porträtt-vigsel-malmköping-plevnagården_13

Wedding-bröllop-portrait-porträtt-vigsel-malmköping-plevnagården_14

Wedding-bröllop-portrait-porträtt-vigsel-malmköping-plevnagården_17

Wedding-bröllop-portrait-porträtt-vigsel-malmköping-plevnagården_15

Wedding-bröllop-portrait-porträtt-vigsel-malmköping-plevnagården_16

Ett lantligt bröllop i Malmköping på Plevnagården!

Camilla och jag har spelat fotboll i hop när vi var yngre. Men när hon mailed mig så kände ingen av oss igen den andres namn. Vilket resulterade i att vi båda blev väldigt överraskade när vi sågs på mitt kontor för ett planeringsmöte. Det här klassikt fina lantbröllopet hölls i Malmköping på Plevnagården, min favoritstad i Sörmland (jag har landställe precis utanför) så det var speciellt för mig av två anledningar! Det är så kul att fotografera ett bröllop på en plats jag känt till sen jag var barn och som jag har fina minnen ifrån. Camilla och Viktor, jag hoppas att ni har underbara minnen från Malmköping och Plevnagården och ert fina lantliga bröllop!