gravida tvillingar porträtt

gravida tvillingar porträtt

gravida tvillingar porträtt

gravida tvillingar porträtt

Tvilling och gravidfotografering!

Jag har nog aldrig skrattat så mycket under en fotografering. Det var så kul, både för att bilderna blev så knäppa och för att jag fick hänga med min tvillingsyster.  Vi försökte “följa John” och göra samma pose, vilket kan vara svårt när kameran står på stativ och tar 9 bilder på 18 sekunder…men för det mesta gjorde vi exakt likadant! Bilderna blev lite cikusaktika och ser inte alls ut som vanliga gravidbilder…

Så det är det här jag har gjort hela sommaren – varit gravid och sen blivit mamma.Nora är nu 2 månader och hennes kusin Scott är 1,5 månad gammal. Det är ett annorlunda liv nu, jobbigt, tröttsamt och ibland fantastiskt!  Jag har börjat jobba lite grann redan och till sommaren ska jag fota mycket bröllop är det tänkt. Går ni i giftastankar och behöver en bra bröllopsfotograf så slå en signal eller skicka ett mail!